Chris Koa Integraal LevensVisie Adviseur

Wat wordt jouw uitzicht?

 


 
Het is goed om zo nu en dan even stil te staan waar je momenteel in het leven "staat" en welke weg je wilt inslaan.

Chris  biedt integrale levensvisie sessies in het welzijn van mensen en bedrijven.

Neem tijd voor jezelf:

Ieder mens heeft weleens een goed gesprek nodig om verder te gaan in het leven. Bovendien hoeft u geen probleem te hebben! Het is goed om zo nu en dan even stil te staan waar u momenteel in het leven "staat" en welke weg u wilt inslaan. Chris geeft richting, helderheid en inzichten naar een fijne toekomst. Een prima alternatief buiten het reguliere circuit.  Het is ook mogelijk om een sessie cadeau te geven aan iemand die het nodig heeft.

Dat is waar het in het leven omgaat!

Ik besef jouw waarde! Besef jij die van mij?

Betrokkenheid en vertrouwen, zorgt er voor dat wij samen aan uw toekomst kunnen bouwen.

 My skills is my profession!

 Chris Koa Integraal levensvisie adviseur heeft kennis en respect!

 

 

 

 

 


Persoonlijk een goed gesprek!

 

 

Chris biedt integrale persoonlijke sessies op aanvraag. Beleef een goed gesprek! Aan richting, helderheid en inzichten naar een fijne toekomst geen gebrek. U kunt een persoonlijke sessie reserveren van 60 minuten of 90 minuten. Het is ook mogelijk om een telefoonsessie van 30 minuten te doen. Lees verder op deze website.  Chris Koa Integraal Levensvisie Adviseur geeft advies op allerleivlak, zo verstaat hij zijn vak. Bij tarieven kunt u een keuze maken welke sessie bij u past. Een goed gesprek met Chris Integraal LevensVisie Adviseur kan jou helpen.

U kunt terecht op een korte termijn, dat is voor u heel fijn.  Klik op contact om een afspraak te maken of bel, whatsappen +31(0)650231893.

   Het gaat om jou!

    

 


                                            


Laat wijsheid toe in uw leven!