Privé Sessies

Zo help ik jou!

Je kunt een privé sessie reserveren van 60 of 90 minuten, waar er gelegenheid is om je vragen te stellen. In vertrouwen en met grote betrokkenheid gaan we aan het werk.

Werkwijze: Je geeft aan  over welke situatie of gezondheidsklacht je advies wil.  Aan de hand van mijn analyse die gebaseerd is op vakkennis, jarenlange ervaring en gave krijg je adviezen over hoe je daarmee om kunt gaan.

Bij de 90 minuten sessie is er een energetische healing inbegrepen met een roterende drukpuntmassage. Deze roterende drukpuntmassage heft blokkades op en zorgt voor een betere ontspannig in het totale welzijn. Je voelt je een stuk lichter in je bewustzijn.

Lichamelijke of psychische klachten hebben een oorzaak.  Klachten kunnen voortkomen uit een verkeerde leefstijl, een onverwerkt verleden , het verwerken van hedendaagse indrukken of niet luisteren naar de signalen dat je overbelast bent. 
Als er verontrustende blokkades zijn, dan word je doorverwezen naar je huisarts of specialist. Je krijgt adviezen over je leefsituatie richting de toekomst.
Bedenk van tevoren vragen, die voor jou belangrijk zijn. De sessie kun je met je mobiele telefoon opnemen, zodat je die thuis terug kunt luisteren wat wij in de sessie besproken hebben.

 

Bent u geïnteresseerd in Chris zijn expertise? Klik op contact om een afspraak te maken of bel, whats app +31(0)650231893.

   Chris vraagt aan cliënten  betaling contant en gepast betalen a.u.b. Of via tikkie is mogelijk.