Chris Koa

Integraal LevensVisie Adviseur

Al heel jong was ik scherp en gevoelig in het waarnemen van mensen. Hoe zij in het leven, in situaties of gezondheid staan. Na een turbulente jeugd, die mij zeer zelfstandig maakte, zorgzaam en mij op mijzelf terugwierp, zijn dat dankbare kwaliteiten die ik alweer een aantal jaren mag inzetten voor bedrijven en voor jou in privé situaties.

Als integraal LevensVisie Adviseur adviseer ik over Welzijn, Privé situaties, Gezondheid en Carriére.

In vertrouwen en grote betrokkenheid krijg je van mij handvatten om je carriére, je gezondheid of privé leven met jouw unieke kwaliteiten een boost te geven. Ik bied je een nieuw uitzicht en inzicht.

Ik mocht diverse malen Inez (blad Hapiness) en Susanne Smit (schrijfster) onder mijn klanten rekenen met goed resultaat. Ook de volle zalen door heel Nederland gaf mij veel voldoening. 

Ik adviseer wat je kunt doen en hoe je het kunt doen. Als het gaat om vragen of situaties. Soms is het antwoord verrassender dan je dacht. Dat je altijd verder komt met mijn advies, is een ding wat zeker is.

Meer over mij!

Ik ben geboren met een bron, van helderziend, helderhorend,weten, voelen en helende energieën. Het was eerst een vloek, omdat ik teveel indrukken kreeg wat dodelijk vermoeiend was.

Op mijn 14e jaar had ik een bijna dood ervaring  en ben daardoor bewuster gaan leven. Hierdoor werd mijn interesse voor het ( bovennatuurlijke ) paranormale gewekt. Ik hield mijn gave tot mijn 26e geheim, omdat mensen oordelen hebben over het mystieke en mij al snel een vreemde zouden vinden.

Door het intense contact met de bron heb ik geleerd, dat ik mag aangeven waar blokkades zitten en geef ik advies. Maar ook dat ik niet verantwoordelijk ben, hoe jij daar mee omgaat. Het zijn en blijven jouw processen. Met dit inzicht viel er een last van mijn eigen schouders.

Mijn werkwijze is zo, dat ik als het ware in jouw Zijn kruip en daardoor diep in verbinding met jou ben. Ik zeg dan ook in de sessie: I am you today!

Ik was al bewust van mijn helende energieën toen ik 8 jaar was. Mijn eerste ervaring hiermee betrof een oudere vrouw die van haar fiets was gevallen. Zij was buiten bewustzijn. Als vanzelf legde ik mijn handen op haar hoofd en knieën en zij kwam snel bij bewustzijn. De pijn was verdwenen en zij stapte op haar fiets. Deze helende energieën ontwikkelde zich daarna verder.

Ik ben opgeleid door genezijde om te werken aan aura,s chakra,s en lichamelijke klachten te helen. Daarnaast heb ik zelfstudies anatomie en psychologie en gezonde voeding gedaan. Mijn kwaliteiten pas ik al weer jaren in mijn praktijk en bedrijven toe.

Mijn opleiding MBO middelmanagement communicatie & organisatie en HBO professioneel coachen houd mij down to earth. Zo werk ik graag. Ik ben en blijf kritisch en sceptisch als het gaat om paranormale zaken.

Een bijzonder concept bedacht ik om mijn kwaliteiten toe te passen in bedrijven, met succes. Onder andere bij BP Nederland, Polyplastic Schiedam Dokerspraktijk De hoge hoed Vlaardingen. Ik gaf personeel advies en healingmassage,waardoor ze beter fuctioneerden zowel prive als op het werk.

Door mijn gevoeligheid ben ik graag in de natuur om te wandelen en is gezond eten erg belangrijk. Ik kook dan ook graag. Mijn ontspanning zoek ik in creativiteit. Ik loop hard en doe aan krachttraining, zing en dans graag. 

Mijn missie is om kennis over welzijn en spirituele levensvisie over te dragen aan mensen, zodat zij zich fijn en geliefd voelen over zichzelf. En dat straal je weer uit naar de omgeving. Daar worden wij allemaal blijer en wijzer van. Daarom werk ik graag met jou en groepen!

 

Ik besef jou waarde! Besef jij dat van mij?